Home

Presedinte ajf dolj

Alegerile de la AJF Dolj, mutate de două ori, din cauza pandemiei Deşi alegerile trebuiau să se desfăşoare pe stadionul Extensiv, după ce Craiova a intrat în scenariul roşu, s-a decis schimbarea locaţiei şi s-a ales Işalniţa, iar între timp şi această localitate a trecut de incidenţă 3 la mie, aşa că s-a ales comuna. Horaţiu Stănescu rămâne preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dolj, în urma alegerilor din week-end-ul trecut, de la Adunarea Generală Extraordinară, desfăşurată la Rojiște. Din cei 106 membri afiliaţi, au participat 95, iar Horaţiu Stănescu a fost reales cu 75 de voturi, de presedinte ajf dolj. Horaţiu Stănescu a obţinut un nou mandat de preşedinte al AJF Dolj. Planul pentru reluarea competițiilor și marele vis: Vreau să fac Casa Fotbalului din Dolj. Horatiu Stanescu, reales presedinte AJF Dolj . Horatiu Stanescu ramane presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Dolj, in urma alegerilor din week-end-ul trecut, de la Adunarea Generala Extraordinara, desfasurata la Rojiste. Din cei 106 membri afiliati, au participat 95,. Dosarele de candidatura a celor trei au fost validate de către Comisia Juridică din cadrul AJF Dolj. Pentru celelalte funcții, Comisia Juridică a AJF Dolj, formată din avocat Nica Albu Leonardo - presedinte, avocat Florea Alexandru - membru, avocat Daogaru Mihaela - membru şi Coşeran Geanina - secretar, a validat următoarelor candidaturi

Gds Sport - 16 decembrie 2019. Preşedintele AJF Dolj, Horaţiu Stănescu, vine astăzi în studioul Radio Sud (97.4 FM) Conform Gazeta de Sud Liga a IV-a Dolj va avea în noul sezon 14 echipe, printre care și U Craiova 1948 SA, o nouă entitate sportivă. Termenul-limită de înscriere a echipelor a fost 31 iulie, iar luni după-amiază, în urma unei ședințe maraton, Comitetul Executiv al AJF Dolj a acceptat cererile celor 14 formații Asociatia Judeteana de Fotbal Dolj Anunț pentru Observatorii de Arbitri 30 Iulie 2021, la ora 09:03; Asociatia Judeteana de Fotbal Arges Sedinta Comitetului de Urgenta - 29.07.2021 29 Iulie 2021, la ora 12:01; Asociatia Judeteana de Fotbal Timis Prezentarea Echipelor înscrise în liga 4 sezon 2021-2022 29 Iulie 2021, la ora 11:3 Silviu Bogdan, noul presedinte al AJF Dolj / Sebastian Coltescu, secretar general Fostul arbitru de prim esalon Silviu Bogdan (foto - stanga) a fost ales, sambata, in functia de presedinte al Asociatiei Judetene de Fotbal Dolj. Din echipa sa va face parte si arbitrul de Liga I Sebastian Coltescu (foto - dreapta), desemnat ca secretar general Noul vicepreședinte al AJF Dolj este Bogdan Pâncu, directorul grupării juvenile CSJ Știința U Craiova. Victoria lui Bogdan Pâncu a fost indubitabilă, el câștigând detașat în fața contracandidaților săi. Citiți mai mult. Gazeta de Sud. 81,522 Fani Îmi place

Fostul presedinte al AJF Dolj, suspendat de FRF pentru fals si uz de fals / Comunicatul noii conduceri De cativa ani, la AJF Dolj apele au fost foarte tulburi, din cauza vechii conduceri, care a ajuns sa fie suspendata de catre FRF pentru fals si uz de fals, asa cum scrie in comunicatul postat pe site-ul frf-ajf.ro. Dupa lupte. Intr-un comunicat emis astazi, Silviu Bogdan a anuntat ca renunta la functia de presedinte al Asociatiei Judetene de Fotbal Dolj, motivul fiind dorinta de a participa la un alt proiect. Silviu Bogdan are o scoala de fotbal, Casa Bogdan si in acelasi timp a fost coordonator al Centrului de Copii si Juniori la Universitatea Craiova Actele sunt documente legale nu vorbele sau amenintarile.Bafta d-le Silviu Bogdan, aveti prestanta, meritati sa fiti ales presedinte AJF Dolj. vizitatorii spune: 24 februarie 2016 la 00:3 Fotbal: Alegeri la AJF Dolj - 3 candidați pentru funcția de președinte! Optiunea ta conteaza pentru noi !Voteaza si tu noul presedinte. Alegerile AJF Dolj vor avea loc pe 28 martie, ora 12.00, pe stadionul Extensiv, asta ca măsură anti-Covid Este foarte sigur de deznodământul alegerilor pentru şefia AJF Dolj, din data de 19 decembrie, şi afirmă că atunci când va ajunge preşedintele instituţiei, juniorii vor fi antrenaţi pe banii agenţiei. de Ioan Moldovan. 16.11.1967 semnifică data la care fostul arbitru de Liga I Silviu Bogdan a venit pe lume. S-a născut şi a.

Coltescu ales la AJF Dolj! 3 arbitri in conducere! Cine e sef peste fotbal in Craiova Astfel, unul dintre colaboratorii lui Craciunescu la CCA, Silviu Bogdan, a fost ales presedinte, in timp ce arbitrul divizionar A, Sebastian Coltescu, a fost numit secretar, iar observatorul Marian Ezaru va fi cooptat in calitate de membru si va coordona. Preşedinte de AJF şi patron de echipă. Trimisul special GSP transmite din Budapesta: Iată de ce Puskas Arena e singurul stadion de la EURO care se va umple la capacitate maximă!. Asociaţia Judeţeană de Fotbal Dolj este guvernată prin nereguli grave, unele de natură penală! Comisia Juridică a AJF Dolj, formată din avocat Nica Albu Leonardo - presedinte, avocat Florea Alexandru - membru, avocat Daogaru Mihaela - membru şi Coşeran Geanina - secretar, întrunită la sediul AJF Dolj azi 15.03.2021, a analizat dosarele de candidatură depuse pentru Adunarea Generală din data de 28.03.2021 şi a. Cartonase galbene si rosii - Asociatia Judeteana de Fotbal Covasna. Va invitam sa dati un Like paginii de Facebook a Portalului Asociatiilor Judetene de Fotbal Exclusiv: Bogdan Pâncu, noul vicepreședinte al AJF Dolj. Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Dolj a organizat duminică, la Casa Armatei, Adunarea Generală Ordinară. Pe ordinea de zi s-au aflat, printre altele, alegerea vicepreședintelui, post rămas vacant după plecarea lui Florin Spânu. Conform voturilor, noul vicepreședinte al AJF.

Seful AJF Dolj, Nicu Neagoe, este acuzat de [...] Anchetele Gazetei • Luni, 10 August 2009 Presedinte de AJF si patron de echip În baza Ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății nr. 197/462/2021 din data de 6 aprilie 202 Directorul CSJ Știința U Craiova a avut nevoie de două tururi de scrutin pentru a deveni numărul 2 în forul județean. Schimbare la vârful AJF Dolj. Alegerile din această după-amiază, pentru funcția de vicepreședinte al AJF Dolj au fost câștigate de Bogdan Pâncu, șeful clubului de juniori din subordinea Consiliului Județean Dolj Tag-uri: ajf bacau Cristian Sava editia 2020 - 2021 presedinte AJF Liga 4 Daniel Munteanu Fost arbitru de fotbal, adept al voluntariatului, pasionat de Legile jocului, IT, fotografie, şah şi literatur Cezar Cioata -ex deputat Suceava, Francisc Dobray-Primar Hereclean,Robert Sighiartau-deputat Bistrita, Ionut Stroe-deputat Dolj,Nicolae Georgescu-deputat Arges, Lucian Bode-deputat Salaj, Ionut Nosa-manager firma privata,Radu Ionutas-manager Fan Courier, Radu Bitea-Presedinte AJF Bihor, Ghendi Kamara-capitan Nationala Artistilor, Ioan Horj-Baia Mare, Vasile Jula-antrenor SCM Zalau, Vali.

Alegerile de la AJF Dolj, mutate de două ori - Liga

Finanțare europeană pentru proiectul AJF Bihor. RECOMANDATE 03/07/2021. ARBITRI vezi toate articolele. Arbitrii de Liga 2 s-au pregătit la Cheile Grădiștei. ARBITRI 22/07/2021. Arbitrii din Liga 1 s-au întâlnit pentru seminarul de vară. La curs a participat si Horatiu Stanescu, presedintele AJF Dolj. Zilele trecute, am avut deosebita placere de a participa la cursul de instruire al arbitrilor din cadrul CJA Dolj, un curs organizat cu mult profesionalism, devotement, la standarde europene, fiind o premiera in arbitrajul doljean Fane Văduva, o nouă încercare la șefia AJF Dolj. Fane Văduva, consilier județean PSD și președintele clubului Real Craiova, va candida la șefia Asociației Județene de Fotbal Dolj, alegeri ce vor avea loc pe 26 noiembrie. Nu mă recomandă carnetul de partid, cum vor unii să ducă discuția, și rezultatele mele în fotbal Vezi comunicatul AJF Dolj! 17:00, 14.04.2021 - AJF Dolj a anuntat astazi echipele care isi doresc participarea la turneul final, pentru desemnarea asociatiei care va reprezenta judetul la barajul de promovare in Liga 3. Decizia Comitetului de Urgenta al AJF Dolj nr. 3 / 14.04.2021 In conformitate cu dispozitiile art. 43 din Statutul. Liga a IV-a Dolj este competiția organizată de AJF Dolj, fiind primul eșalon al fotbalului la nivelul județului; este de asemenea una dintre seriile din Liga a IV-a cu 18 echipe participante. Formațiile clasate pe primele patru locuri la încheierea returului vor juca în play-off, un singur meci, fiecare cu fiecare, pe teren neutru, echipele plecând cu punctele directe din campionat.

Horaţiu Stănescu, reales preşedinte AJF Dolj Cuvântul

Alegerea noului presedinte al AJF Vrancea se va face de catre delegatii cluburilor afiliate. 27 de echipe care participat la editia 2009/2010 a Ligii a patra vor trimite cite un reprezentant. Alaturi de acestia vor avea drept de vot cluburile de juniori din judet, in numar de opt, totalul fiind de 35 de voturi Cezar Cioata -ex deputat Suceava, Francisc Dobray-Primar Hereclean,Robert Sighiartau-deputat Bistrita, Ionut Stroe-deputat Dolj,Nicolae Georgescu-deputat Arges, Lucian Bode-deputat Salaj, Ionut Nosa-manager firma privata,Radu Ionutas-manager Fan Courier, Radu Bitea-Presedinte AJF Bihor, Ghendi Kamara-capitan Nationala Artistilor, Ioan Horj-Baia Mare, Vasile Jula-antrenor SCM Zalau, Vali. Silviu Bogdan, viitorul preşedinte al AJF Dolj? 16.11.1967 semnifică data la care fostul arbitru de Liga I Silviu Bogdan a venit pe lume. S-a născut şi a copilăit în Craiova, în cartierul Calea..

Într-un comunicat ce apare pe site-ul său, AJF Cluj anunță că pe data de 27 martie 2021 vor avea loc alegeri pentru funcția de președinte, dar și pentr Profesor de educatie fizica si sport la Scoala Generala Romulus Cioflec , Rusandu Lucian este indrumat in 1999 de fostul presedinte AJF Covasna Olah Jozsef , sa renunte la cariera de fotbalist si sa urmeze cursurile de arbitraj.Lucian Rusa du : Dupa cateva meciuri oficiate am simtit ca ma regasesc in aceasta activitate. Ulterior am renuntat sa.

Arhive presedinte ajf dolj - Liga

Horatiu Stanescu, reales presedinte AJF Dolj Craiova

Fotbal: Alegeri la AJF Dolj - 3 candidați pentru funcția

 1. date de presedinte ales al tarii, intre 1992-1996 si 2000-2004. Intre 1996-2000 si 2004-2008 a fost senator din partea PDSR/PSD
 2. Echipa Jiul Podari a introdus astăzi (ieri) la AJF Dolj o cerere prin care arată că este în imposibilitatea să organizeze partidă de acasă dintre Jiul Podari și FC U Craiova, motiv pentru care meciul se va câștiga la masa verde
 3. Bulevardul Mircea Vodă, Nr. 44, tronsonul III, intrarea C, sectorul 3, cod postal 030669, Bucureşti Telefon: 0374 112 714 Program: luni - joi 08:00-16:30, vineri 08.
 4. i-grupă, toate partidele urmând a se disputa pe teren neutru. Pentru promovarea în Liga 3, datele de disputare pentru cele trei meciuri dintr-o
 5. istrativ, Consiliul Judeţean este autoritatea ad
 6. Vezi ce a descoperit Jurnal de Craiova (jurnaldecraiova) pe Pinterest, cea mai mare colecție de idei din lume
 7. ALEGERI FRF: Burleanu, Lupescu, Puşcaş şi Drăgan îşi dispută fotoliul de lider. Patru candidaţi îşi dispută astăzi, miercuri, preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal. Aceştia sunt Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan. Alegerile sunt programate începând cu ora 11,00 în sala 'Nicolae Dobrin' de.

UPDATE Comunicat LPF: Gino Iorgulescu îndeplinește în mod legal funcția de președinte al LPF. UPDATE 14:30: Liga Profesionistă de fotbal a emis un comunicat de presă în care-și exprimă punctul de vedere legat de decizia Curții de Apel. Iată-l, integral: Am luat act cu surprindere de soluția pronunțată, astăzi, de Curtea de. AJF Dambovita - Asociatia Judeteana de Fotbal. Presedinte Emil Tudor. Tel: 0245210330 / 0245210330 Târgovişte - Str. Unirii nr. 1. Citeste un articol scris de Costin Mihai despre ilegalitatile de la AJF Dambovita. AJF Dolj - Asociatia Judeteana de Fotbal Dolj. Mă opresc aici. O să iau câteva întrebări şi după aceea o să-l las pe domnul ministru Cseke să vă explice exact despre proiectele CNI. Un singur lucru ma

Isalnita, judetul Dolj. Art. 2.Se aproba contractul de asociere dintre Comuna Isalnita Federatia Românä de Fotbal prevazut in anexä, care face parte integrantä din prezenta hotärâre. Art.3. Se imputerniceste primarul comunei Isalnita, domnul Flori Ovidiu Aurelian sa semneze contractul de asociere prevazut la art. 2. Art.4 Mihai Lalescu presedintele echipei Dunarea Calafat : E si vremea noastra!. Presedintele Calafatului spune ca si Dunarea merita sa aiba echipa de nivel federal, a lor, nu adoptata de la altii, ca pana acum. Derbiul Dunarea Calafat - FC Podari mai are putin sa erupa. Nu din cauza celor implicati in disputarea partidei, ci prin prisma. ID-I presedinte de sedinta cleclara deschise lucrarile sedintei ordinare a consiliului local. Supune la vot ordinea de zi, care este aprobata cu unanimitate de voturi. au de achitat taxa de inscriere in Ÿampionat la AJF Dolj, sa platesca transportul echipei cu autobuzul. Daca parerile Io Interes major pentru PerformBaschet 2011-2012. by sportpuls.ro · Published October 10, 2011 · Updated September 13, 2018. PerformBaschet, un pas inainte, editia 2011/2012, a demarat in forta in week-end-ul recent incheiat, la actiunile organizate in cele 11 centre regionale participand 372 de sportivi si peste 40 de antrenori Federatia Romana de Baschet anunta ca Programul National de Dezvoltare Performbaschet - Un Pas Inainte, editia 2011-2012, va debuta in forta la inceputul lunii viitoare, in zilele de 08-09.10.2011. In acest an, PerformBaschet vizeaza..

Stiri preşedinte AJF Dolj - GAZETA de SU

 1. Ziua ANOFM - Mesaj PRESEDINTE TINERI NEETs Aplicare CHESTIONAR PROFILARE Anexa 26 - date privind plata contributiilor la bugetul asigurarilor pentru somaj . Anexa - Model Adeverinta tip Carte de Munca. Anexa1A - SITUATIA privind locurile de munca vacant
 2. Shortly service hours caterpillar front shovel excavator inuyasha capitulo 172 videocrypt encoder insurgency maps list supernatural fanfiction non-con cas kalle carranza joujouka black eyes 2007 larson cabrio 310 teilamortisationsleasing steuerrecht stood him up meaning taxonomy term browns stadium 2014 threebond 1211 msds ajf-suceava.
 3. Dolj 61 18. Galați 287 19. Giurgiu 101 20. Gorj 17 21. Harghita 17 22. Hunedoara 392 23. Ialomița 119 24. Iași 155 25. Ilfov 189 26. Maramureș 55 27. Mehedinți 37 28. Mureș 295 29. Neamț 368 30. Olt 13 31. Prahova 52 32. Satu Mare 45 33. Sălaj 20 34. Sibiu 177 35. Suceava 2.115 36
 4. istrarea eficientă a activităţilor în domeniul dezvoltării judeţului şi a instituţionalizării unui sistem coerent de lucru care să.
 5. Liga a iv a dâmbovița este principala competiție fotbalistică din județul dâmbovița organizată de ajf dâmbovița. Campioana judetului nostru va intalni oponente din dolj si arges 22 06 2020. Liga 4 rezultate și clasament liga 4 rezultate și clasament. Clasament iată rezultatele acestei etape. ședință în fotbalul județean
 6. istraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu de precipitaţii, vijelie puternică şi grindină pentru 32 de judeţe, valabilă de vineri, ora 14:00, până sâmbătă, ora 6:00. Conform avertizării Cod portocaliu.
 7. Primul presedinte al FRFA este avocatul Aurel Leucutia, fostul preedinte al Comisiei Centrale de Fotbal Asociaie. Începând cu ediia 1932-1933, în România funcioneaz sistemul divizionar, cu un campionat unitar al primei divizii (iniial în dou serii). Disputarea Cupei României începe în sezonul 1933-1934

După patru ani de mandat, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, se laudă cu realizări demne de Cartea Recordurilor. Bilanţul este unul care denotă că social-democratul n-a stat o clipă, ci s-a zbătut în fiecare zi, în fiecare săptămână, pentru ca toate proiectele pentru care a obţinut finanţare să intre în faza de implementare IGPR-Infotrafic Acțiuni pentru siguranța rutieră în Județul Dolj 2021.07.29 - 10:59 213; ISU Ialomița Comunicat de presă -29.07.2021 2021.07.29 - 10:52 201; IPJ Iași Buletin de presă -29.07.2021 2021.07.29 - 09:26 196; Vezi toate comunicatel

Fotbal : Horatiu Stanescu, presedintele AJF Dolj, a vorbit

Craiova: Silviu Bogdan vrea presedintia AJF Dolj. Fostul arbitru si-a anuntat astazi, in mod oficial, candidatura la functia de presedinte al Asociatiei Judetene de Fotbal. In cadrul unei conferinte de presa organizata azi la pranz, Silviu Bogdan a vorbit despre obiectivele pe care vrea sa le ating Search the world's information, including webpages, images, videos and more. Google has many special features to help you find exactly what you're looking for Județul Dolj - Comportament abuziv: Primarii și Consilierii Locali Cetățeni din mai multe comune din jud. Dolj, parte din grupuri vulnerabile și ajutați prin diverse programe finanțate de UE, sunt obligați să participe la mitingul organizat de PSD, pentru a rămâne beneficiari ai programelor. 6 iunie, 23:1

Despre modul in care se vor selecta viitorii jucatori, presedintele AJF Dolj, Nicu Neagoe, ne-a declarat: Copiii pot fi chiar si legitimati la alte centre, nu va fi aceasta o problema. Deocamdata, in privinta fetelor s-a stabilit deja o grila. 1.000 de euro va primi antrenorul care a descoperit-o si 1.000 va incasa clubul CV - Danut Ciubuc (foto dreapta) este nascut in anul 1996, fiind originar din comuna Maldaeni.Tanarul mijlocas de 18 ani este un produs al clubului Atletico Rosiori, unde a fost pregatit de profesorul Alexandru Gheorghe. La 14 ani a fost cooptat in lotul de juniori al Stelei Bucuresti, insa odata cu desfiintarea Academiei de fotbal, Ciubuc a revenit la Rosiori

TVLIVEPAK Tvlivepak is the first of its kind, presents a true example of how best the Media, Entertainment and Internet could be converged to enable you get access to some of the most exciting Pakistani Tv Channel Geo News, Geo Entertainment, Geo Super, Samaa TV, Metro-One, Dunya TV, Ptv News, Sun TV, Dun News, TV-One, Express News, Express 24. Finally Diary Of A Wimpy Kid Book Series List 11 Class Date Sheet 2013 Fsd Beurre Rouge Wiki Quintana Jagiellonia Wiki The 14.01.2013 - Timişoara (Arad, Timis, Hunedoara, Caras Severin, Gorj, Mehedinti, Dolj) Universitatea de Vest, Sala Aula Magna, ora 09:00 curs de reînnoire şi perfecţionare pentru posesorii licenţei UEFA B şi A

Sorin Corpodean, preSedinte AJF AlbaVrem aducem multumiri si respectul cuvenit celor care au fost mereu alaturi de noi, parteneriatului cu CJ Alba, la încheierea celui de al 3-lea an competitional organizat împreuna si pentru conditiile deosebite de desfasurare a finalei Cupei României faza judeteana si a festivitatii de premiere. Ultimele știri online din Sibiu. Știri din Sibiu și din județ, stiri din România, știri internaționale, economice, evenimente, sport, promovare și publicitat 14. Nicusor Constantinescu, presedinte CJ Constanta, trimis in judecata 15. Ion Prioteasa, sef CJ Dolj, cercetat penal 16. Sebastian Ghita, deputat PSD, trimis in judecata 17. Ristea Priboi, deputat PSD, trimis in judecata 18. Maior Lazar Dorin, deputat PSD, condamnat la inchisoare cu executare, nedefinitiv 19. Dumitru Ion, deputat PSD, trimis. Promovăm cititul, punem cărțile pe roți . 500 de cărți în 20 de sate. Lunar - Iubim lectura și vrem să o ducem cât mai departe! BookTruck-ul nostru cu 500 de cărți putere ar putea ajunge la sute de copii din mediul rural care.

Craiova: Silviu Bogdan vrea presedintia AJF Dolj. Sibiu: Mieii si-au pus cercei sa mearga la piata. Iasi: O noua sesiune de cursuri de franceza. Ministrul Sanatatii, Ion Bazac, spune ca nu are nicio legatura cu dosarul fostului sef al DGIPI. Timisoara: Primarii timiseni au fost instruiti pentru alegerile europarlamentar Am mai castigat o Cupa a Romaniei, spunea, la finalul meciului de aseara, de pe arena Ilie Oana, masorul Petrolului, Raduta Ghoeca. Intr-adevar, Petrolul 52 Ploiesti a castigat faza judeteana a competitiei KO, in fata celor de la CS Paulesti, golurile fiind marcate, cate unul pe repriza, de Roland Stanescu si Nini Popescu. Meciul, la [ PRESEDINTE FIFOIU PETRISOR, VICEPRESEDINTE FIFOIU ELIZA GABRIELA, SECRETAR PETRESCU TEODORA NADRAG CONSTANTIN-IONEL-presedinte,NADRAG CONSTANTIN-vicepresedinte,COANDRAS CIPRIAN-membru PRIBOI PETRE - presedinte, MICU IONUT DRAGOS SI NICOLAE EMIL - MEMBRI vicepresedinte STAN SEBASTIAN CONSTANTIN, membru GONZALES RODRIGUES PABLO. 15. 21/06/2000. 13

Portalul Asociatiilor Judetene de Fotbal frf-ajf

Ce trebuie sa stiti despre virusul Ebola Dupa ce un pasager a adus virusul Ebola in cel mai mare oras din Africa, oficialii din domeniul sanatatii sunt in alerta si incearca sa depisteze semnele infectiei in randul pasagerilor. Virusul Ebola a provocat mai mult de 670 de decese in Africa de Vest, dar o persoana care s-a imbolnavit pe drumul dintre Liberia si Lagos a ridicat semnale de alarma. Theories of gravitation 6. Investiții in Jud. Teleorman, prezentate de Adrian Gadea, presedinte. C.J. Să-l salvăm pe Nicolas! Împreună putem salva viața unui bebeluș! Programul filmelor la Happy Cinema Alexandria, perioada 23-29 iulie; Un singur caz de infectare cu varianta Delta, în Teleorman Presedinte- Filiala București, Sector 3 · On September 11, 2020 · Bucharest, Romania ACS Mexic București- Liga a 5-a Vârf de atac · November 18, 2018 to 2019 · Bucharest, Romani Despre democratie in fotbal. aprilie 19, 2018 Adrian Năstase 55 comentarii. Nu am vrut sa scriu, inainte de votul de la FRF, că solutia Lupescu mi se părea oportună. Nu am vrut să interferez cu o procedură internă a federatiei. După patru ani de experimente esuate (Daum, etc), după intrarea in insolventă a celor mai multe echipe din.

Silviu Bogdan, noul presedinte al AJF Dolj / Sebastian

El a fost sustinut de catre Petrescu pentru functia de viceprimar al orasului Motru, pe care a si obtinut-o. Incurajat de protectia oferita de catre senator, Dobrica s-a autointitulat si presedinte al PRM Motru, iar de o luna de zile, de cand protectorul sau a devenit presedinte al organizatiei judetene a partidului, norocul pare sa-l copleseasca Printr-un memoriu adresat lui Mircea Sandu, șefii cîtorva Asociații Județene de Fotbal au cerut ca Ion Crăciunescu să fie schimbat din fruntea CCA. Conform semnatarilor, zice-se că 13, cel ce conduce arbitrajul e un tip arogant și sfidător, fără calități de manager. Un individ avid de putere și ră

Stiri vicepresedinte AJF Dolj - GAZETA de SU

Politica Politica in lume Administratie Guvern Bucuresti Mediul privat Ziarelive Presedinte Parlament IFTTT Senat Comunicat de Presa Legislativ A-tv Agerpres Proiecte Evz Realita ÐÏ à¡± á> þÿ * ! þÿÿÿ% & ' ( ) z Ê L È J Æ H Ä F  R. dolj. craiova. craiova jud. dolj vasile alecsandri,nr.26. 45 ablak 325/a/1990. harghita. 46 academia de fotbal gloria bistrita 21604/a/2015. 47 acta non verba 9856/a/2010. 48 activi pentru viitor 11118/a/2010. bucuresti. 49 ad caritatis bistrita. 4531/a/2006. bistrita nasaudbist rit a. 50 ad ministra 3190/a/2002. bacau. bacau. 51. Dl. Bica a fost determinat sa-si ceara pensionarea de la conducerea I P J Dolj ptr. a fi numiti,la conducere, ori Budici ori Stoian alias cpt.MARCUTA dar nu le-a reusit ! Sunati-ma ! 2009-04-12 21:16:13 [269] 424327 Va rugam sa dati despre sotia lui salam 2009-04-12 21:16:16 [270] 42432

Școala De Arbitri: Fostul presedinte al AJF Dolj

Aurel Oniţa fusese demis de Comitetul Executiv al AJF Constanţa pe 22 octombrie 2013. Asistentul de 44 de ani a contestat însă apoi această decizie, depunând o plângere la AJF Constanţa. Am solicitat anularea deciziei prin care am fost eliberat din funcţie, pe motiv că este neîntemeiată, nelegală şi nestatutară Presedinte tinarSindicatul va fi condus de un comitet, format dintr-un presedinte, patru vicepresedinti si un secretar general, alegerea lor avind loc la fiecare patru ani. Primul presedinte al asociatiei este Robert Nutu, un student in virsta de 22 de ani, care este arbitru divizionar D, iar sediul sindicatului este la Ploiesti

Silviu Bogdan a renuntat la functia de presedinte al AJF

Ioan Geana is on Facebook. Join Facebook to connect with Ioan Geana and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world.. ÐÏ à¡± á> þÿ ¦ þÿÿÿ¢ £ ¤ ¥ ó N Õ L Ó J Ñ H Ï. J 17/15/1991, C.U.I. 1637878, convoaca Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor, in Braila, Zona Libera Perimetrul III - Hala TREFO, în data de 28.06.2011, ora 11.00, cu urmatoarea ordine de zi: 1. Alegerea noului membru al consiliului de administratie, avand in vedere demisia administratorului Letterio De Francesco UEFA a comunicat oficial Craiovei că nu-i va permite să joace într-o cupă europeană în sezonul 2015-2016 nici dacă se va clasa la sfîrșitul campionatului pe o poziție eligibilă. Să-mi fie cu iertare, dar era previzibil acest final din moment ce CSU, echipă afiliată în 29 august 2013, n-are 3 an Semnificatia strazilor din Craiova : Strada AFINELOR , Strada AGRIȘULUI,Aleea AGROIND si Aleea AGRONOMILOR - Jurnal de Craiova. În anul 2020, an de debut al nemiloasei pandemii COVID-19 provocată de coronavirus, la o editură din Craiova apărea o lucrare documentară UNICAT intitulată. Jurnal de Craiova. JurnaldeCraiova

marți, 6 martie 2012. Fete Abrud Alba poze de la nunt dolj. craiova. vasile alecsandri,nr.26. 53 ablak 325/a/1990. harghita. 54 academia de fotbal gloria bistrita 21604/a/2015. odorheiul secuiesc bistrita nasaudbist rit a. 55 acta non verba 9856/a/2010. bucuresti. sect or 3. 56 activi pentru viitor 11118/a/2010. bucuresti. bucurest i. 57 58 ad caritatis bistrita ad ministra 4531/a/2006. 14/03/2006 dolj. salan claudiu mario,salan cristian rafael,salan marin. 03/04/1990 23/03/2010. 16 44. 23/03/1990 harghita 26/02/2010. banu mihai dan,marian marius cosmin,popa elvis cosmin,usturoi marian,samoila mihael buna seara va rog sal intrebati pe domnu toader daca se va simti cutremuru la casa mai putin ca la bloc iar la bloc mai tare. 2009-04-26 20:57:52. [711] 449577. Ieri am pus in vaza narcise iar dimineata erau uscate, erau proaspete din gradina, iar motanelul meu odata cu seara a mieunat la usa si a fugit afara