Home

Spitalul municipal lugoj chirurgie

Spitalul Municipal Lugoj Bun venit! Spitalul Municipal Dr. Teodor Andrei Lugoj, este una din instituțiile de tradiție din județul Timis, care dorește să ofere servicii medicale de înaltă calitate într-un mediu sigur şi confortabil tuturor asiguraţilor din Municipiul Lugoj și din imprejurimile sale de 111 ani Spitalul Municipal Dr. Teodor Andrei Lugoj Contact - Spitalul Municipal Dr. Teodor Andrei Lugoj. Adresa Str. Gheorghe Doja nr. 36, Lugoj, Timis Telefon 0256 353 730, 0256 354 912 Fax 0256 353 639 Email municipal.lugoj@smlugoj.ro Website www.smlugoj.ro Indicatii catre aceasta adresa in Google Map Alertă epidemiologică la Spitalul Municipal Dr. Teodor Andrei din Lugoj, unde a apărut un nou focar de coronavirus.. Autoritățile au anunțat că noul focar a apărut în secția de Chirurgie a spitalului, unde au fost confirmate 9 cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2. Acesta este cel de-al treilea focar de COVID-19 apărut, anul acesta, la Spitalul Municipal Lugoj, după cele.

Spitalul din Lugoj are două focare de COVID-19, confirmate în momentul de față. Direcția de Sănătate Publică a anunțat că și Secția de Chirurgie a spitalului a fost contaminată și că în momentul de față sunt deja șase cazuri confirmate: 4 pacienți, 2 personal medical. Săptămâna trecută, jumătate din Secția de Interne a fost închisă [ Spitalul Municipal Lugoj, Lugoj. 4.026 Me gusta · 2 personas están hablando de esto · 2.376 personas estuvieron aquí. Spitalul Municipal este una din instituțiile de tradiție din județul Timiș, care.. Going to the clinic in Spitalul Municipal can be a good option for you, to your wallet and for your health in case you are having a terrible amount of time in economical terminology considering that buying overall health is definitely successful. People looking for the best health facility. near DJ592D, Lugoj, România have a variety of options to look into in the surrounding region Conducerea Spitalului Municipal Dr. Teodor Andrei din Lugoj a solicitat și a obținut, din partea Consiliului Local Lugoj, acordul de principiu pentru modificarea structurii organizatorice a unității medicale, pentru a nu exista probleme medico-legale. În documentul transmis Consiliului Local Lugoj, conducerea spitalului menționează că vrea să desființeze compartimentul.

Spitalul Municipal Dr

 1. Spitalul Municipal Lugoj - 960.000 de lei pentru reabilitare şi aparatură traumatologie, urologie, chirurgie generală, bloc operator şi ATI. Sigur că banii nu sunt suficienţi pentru a face tot ce dorim, dar am discutat cu personalul de specialitate şi cu şefii de secţie şi, de comun acord, am stabilit ca din aceşti bani să.
 2. Spitalul Municipal Teodor Andrei din Lugoj face angajari. Institutia sanitara a anuntat ca a scos la concurs nu mai putin de cinci posturi. Concursul se organizeaza in perioada 16.01.2018-18.01.2018, ora 10.00. Au fost anuntate vacante urmatoarele posturi
 3. Spitalul Municipal Lugoj, Lugoj. 4,030 likes · 5 talking about this · 2,372 were here. Spitalul Municipal este una din instituțiile de tradiție din județul Timiș, care dorește să ofere servicii..
 4. Spitalul Municipal Lugoj, Lugoj. 4.028 sviđanja · 1 priča o ovome · 2.366 je bilo ovdje. Spitalul Municipal este una din instituțiile de tradiție din..
Spitalul Municipal DrSpitalul Municipal | Express de Banat - cele mai buneChirurgie generala - Spitalul Municipal Dr

Un nou focar de COVID-19, la Spitalul Municipal Lugoj

DSP Timiș anunță că încă un focar este activ la Spitalul Municipal din Lugoj, la secția de Chirurgie, unde sunt confirmate pozitiv două persoane din personalul medical și patru pacienți. Scris de Oana Bocanici - În Timiș, în ultimele 24 de ore, au fost confirmate 190 de noi îmbolnăviri cu Covid-19, cele mai multe în Timișoara: 99 Spitalul Municipal Lugoj, Lugoj. 4.026 de aprecieri · 4 discută despre asta · 2.375 au fost aici. Spitalul Municipal este una din instituțiile de.. Spitalul Municipal Lugoj, Lugoj. 4 030 ұнатушы · 1 адам мұны талқылауда · 2 366 адам мұнда болды. Spitalul Municipal este una din instituțiile de tradiție din județul Timiș, care dorește să ofere.. Adresa: Str. Gheorghe Doja nr. 36 Localitate: Lugoj, Timis Telefon: 0256.35.37.30 Fax: 0256.35.36.39 Email: Smlugoj@Mail.Dnttm.Ro Web: www.smlugoj.ro Servicii medicale Medicina interna Cardiologie Neurologie Chirurgie generala Gastroenterologie Neonatologie Obstetrica ginecologie Pediatrie Recuperare pediatrica Psihiatrie Ortopedie-traumatologie ORL Oncologi Spitalul Municipal Lugoj, Lugoj. ४,०२९ जनाले मन पराउनुभयो · २ जनाले यसको बारेमा कुरागर्दै छन् · २,३७२ हरु यहाँ थिए. Spitalul Municipal este una din instituțiile de tradiție din județul Timiș, care..

Spitalul Municipal Lugoj, Lugoj. 4,029 पसंद · 3 इस बारे में बात कर रहे हैं · 2,376 यहाँ थे. Spitalul Municipal este una din instituțiile de tradiție din județul Timiș, care dorește să ofere servicii.. Spitalul Municipal Lugoj, Lugoj. 4,023 likes · 2,384 were here. Spitalul Municipal este una din instituțiile de tradiție din județul Timiș, care dorește să ofere servicii medicale de înaltă calitate..

Focare de coronavirus la Spitalul Municipal din Lugoj și la un cămin de bătrâni din Checea. Două focare noi de coronavirus, raportate de DSP Timiș în ultimele 24 de ore. Unul este la secția de Chirurgie de la Spitalul Municipal din Lugoj și unul la un cămin privat pentru vârstnici din Checea. Sunt 77 de cazuri noi și șase decese de. Spitalul Municipal Lugoj, Lugoj. 4028 Synes godt om · 6 taler om dette · 2375 har været her. Spitalul Municipal este una din instituțiile de tradiție din județul Timiș, care dorește să ofere servicii.. Ministerul Sănătăţii a dat aviz favorabil pentru organizarea de concursuri pentru şefia celor mai importante secţii ale Spitalului Dr. Teodo

Probleme tot mai mari pentru spitalul din Lugoj

 1. Spitalul Municipal Lugoj, Lugoj. 4 026 likar · 4 snakkar om dette · 2 375 var her. Spitalul Municipal este una din instituțiile de tradiție din județul Timiș, care dorește să ofere servicii medicale..
 2. ul pentru persoane vârstnice din Checea (şase bolnavi). În Timişoara a crescut de peste cinci ori numărul noilor infectaţi cu SARS-CoV-2, în ultimele 24 de ore , urcând de la 7 la 37 de cazuri, iar.
 3. Spitalul Municipal Dr. Teodor Andrei Lugoj. 77 likes. spitalul nostru cel frumo
 4. Miercuri, 19 mai, la nivelul judetului Timis sunt active trei focare de COVID-19, informeaza DSP Timis. In ultimele 24 de ore a fost inchis cel de la Spitalul Municipal Dr. Teodor Andrei Lugoj, care avea noua cazuri. Noi focare nu au aparut, dar au fost raportate alte cazuri in cadrul focarului de la Penitenciarul Timisoara. Aici, mart
 5. Timiş: Focarul de la Spitalul Municipal Lugoj, cu nouă infectări cu SARS-CoV-2, a fost închis - [Sanatate] Agerpres Direcţia de Sănătate Publică Timiş a anunţat, miercuri, că focarul de la Secţia de Chirurgie a Spitalului Municipal Lugoj, cu nouă persoane pozitive, a fost închis, rămânând active trei focare în judeţ, cu 52.
 6. ology considering that buying overall health is definitely successful. People looking for the best health facility. near DJ592D, Lugoj, România have a variety of options to look into in the surrounding region

SPITALUL MUNICIPAL DR. THEODOR ANDREI LUGOJ Spitalul Municipal Lugoj trece în administrarea primăriei. De către. Toni Boldureanu - 27.06.2010. 511. DISTRIBUIȚI. Facebook. Twitter. tweet Consider că este o provocare mare, atât pentru Consiliul Local, cât şi pentru mine ca primar, a declarat Francisc Boldea, şeful executivului lugojea Lugoj Info.ro -Personalul medical din spitalul Lugoj, protejat de focarul izbucnit la sectia de chirurgie foto : Lugoj Info.ro (ARHIVA) Focarul este sub supraveghere, iar specialistii sustin ca situatia este sub control, toate cele noua persoane avand forme usoare de infectie Medici Spitalul Municipal Lugoj - Medici Spitalul Municipal Lugoj Dr. Dimitrios Koukoula

Despre Spitalul Municipal Dr. Teodor Andrei Lugoj Din anul 2010 Spitalul Municipal Lugoj are o structura organizatorica cu un numar de 386 de paturi, avand angajati la momentul aniversarii un numar de 360 de persoane functionand cu un numar de 386 de paturi, divizate pe mai multe sectii si compartimente Direcţia de Sănătate Publică Timiş a anunţat, miercuri, un nou focar COVID-19 la Secţia de Chirurgie a Spitalului Municipal Lugoj, cu nouă persoane testate pozitiv, şi unul la Căminul pentru persoane vârstnice din Checea (şase bolnavi)

Farmacie - Spitalul Municipal Dr

Spitalul Municipal Lugoj - Inicio Faceboo

Spitalul municipal lugoj - Timisoara. Miercuri, 19 mai, la nivelul judetului Timis sunt active trei focare de COVID-19, informeaza DSP Timis. In ultimele 24 d Direcţia de Sănătate Publică Timiş a anunţat, miercuri, că focarul de la Secţia de Chirurgie a Spitalului Municipal Lugoj, cu nouă persoane pozitive, a fost închis, rămânând active trei focare în judeţ, cu 52 persoane sub control epidemiologic. La Penitenciarul Timişoara au apărut opt noi condamnaţi infectaţi cu SARS-CoV-2, ridicând la 18 numărul acestora. Rata [ spitalul municipal lugoj 1977 - Prezent 44 ani. asistent medical principal sefa la sectia chirurgie Studii postliceala sanitara Timisoara asistent medical generalist. 1975 - 1977. Vizualizați profilul complet al lui Letitia Kiss Vizualizați cunoștințele comune. Spitalul Municipal Lugoj, Lugoj. 4,029 likes · 12 talking about this · 2,372 were here. Spitalul Municipal este una din instituțiile de tradiție din județul Timiș, care dorește să ofere servicii..

Nicio surpriza la spitalul din Lugoj in urma concursurilor! Fostii sefi de sectii, actualii sefi de sectii. În urma concursului pentru ocuparea funcțiilor de șefi de secții la Chirurgie, Medicină Internă și Obstetrică-Ginecologie de la Spitalul Municipal Dr. Teodor Andrei din Lugoj, singurii..

Un nou focar de coronavirus a fost declarat la Lugoj, chiar la spitalul din oraș. De această dată, secția de chirurgie a spitalului din oraș a fost declarată focar de coronavirus. Aici, 9 persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu SARS-CoV 2. Direcţia de Sănătate Publică Timiș, prin personalul de specialitate urmărește și monitorizează [ Secţia de Urgenţe rămâne în cadrul Spitalului Municipal Lugoj. Vestea a fost anunţată de primarul Francisc Boldea la finalul săptămânii. Secţia de Urgenţe a Spitalului Municipal Lugoj nu va mai deveni punct de lucru al Spitalului Judeţean Redeșteptarea. Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara este una dintre instituţiile medicale de tradiţie şi care deserveşte municipiul Timisoara de foarte mulţi ani. De-a lungul timpului a cunoscut continui transformări şi modernizări, ţinând pasul cu numeroasele inovaţii şi descoperiri din domeniul medical

Totodata, prin demersul initiat de Emanuel Cimponeru a fost renovat si un salon de la Sectia de Chirurgie de la Spitalul Municipal Dr. Teodor Andrei Lugoj. Gestul sau a fost primit cu bucurie de catre medici si asistenti si va fi apreciat cu siguranta, de acum inainte, de toti cei care vor beneficia de conditii decente de confort atunci. Sef Sectie Chirurgie Generala Spitalul Municipal Lugoj mar. 2017 - Prezent 4 ani 4 luni. Lugoj medic Département - chirurgie d`urgenc Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara este una dintre instituţiile medicale de tradiţie şi care deserveşte municipiul Timişoara de foarte mulţi ani programul general de vizitĂ din spitalul municipal de urgenŢĂ caransebes; luni: 15.00 - 20.00: intrare liberĂ: marȚi: 15.00 - 20.00: intrare liber

Spitalul Municipal (Lugoj) (Hospitalby

Compară cele 20 de companii din Lugoj: SPITALUL MUNICIPAL LUGOJ, ILIE HORIA SANODENT SRL, HAAG ZOLTAN... contact, orar de funcţionare şi domeniu de activitat Direcţia de Sănătate Publică Timiş a anunţat, miercuri, un nou focar COVID-19 la Secţia de Chirurgie a Spitalului Municipal Lugoj, cu nouă persoane testate pozitiv, şi unul la Căminul pentru persoane vârstnice din Checea (şase bolnavi Informatii de contact despre Spitalul Municipal Dr.Teodor Andrei Lugoj. Consultatii, spitale, clinici, cabinete medicale|Doctorbun.r

Spitale din Lugoj cu specialitatea chirurgie generala Adrese, telefoane, date de contact si pareri ale pacientilor. Alegeti unul din cele 1 spitale din Lugoj cu specialitatea chirurgie generala Direcţia de Sănătate Publică Timiş a anunţat, miercuri, că focarul de la Secţia de Chirurgie a Spitalului Municipal Lugoj, cu nouă persoane pozitive, a fost închis, rămânând active trei focare în judeţ, cu 52 persoane sub control epidemiologi 1 iulie 2015. in Știri Locale. 2. Spitalul Municipal din Lugoj are ca titulari doi medici noi şi, de vineri, va avea şi un nou şef de secţie. Dr. Gelu Breaza este medic chirurg specialist, specialitatea chirurgie generală. Născut la Drobeta Tr. Severin, dr. Breaza are 34 de ani. A absolvit Facultatea de Medicină a UMF Craiova, iar. Două saloane de la Spitalul din Lugoj au fost renovate de către doi tineri. Doi tineri au dorit să facă un gest umanitar de pe urma căruia poate beneficia o întreagă comunitate și au renovat integral două saloane de la secțiea de chirurgie a Spitalului Municipal din Lugoj. Numele lor este Petru Ionaș, magistrat, și Emanuel Cimponeru. Informeaza-te despre specialitati Clinica Spitalul Municipal Dr. Teodor Andrei Lugoj prin Vreau un Doctor Raporteaza problema In cazul in care ai identificat o eroare sau lipsa in informatiile prezentate, te rugam sa ne atentionezi prin completarea acestui formular si noi o vom remedia in cel mai scurt timp

Probleme medico-legale, la Spitalul Municipal Lugoj

Au fost stinse focarele de la Spitalul Municipal din Lugoj, de la secția de Interne (10 cazuri) și secția de Chirurgie ( 6 cazuri). Focarul nou este la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Dumitru Ciumăgianu din Timișoara, unde sunt 5 cazuri SPITALUL MUNICIPAL DR. THEODOR ANDREI LUGOJ. Strada Gheorghe Doja 36, Lugoj 305500, Romania. Lugoj , Timi. Alegeti unul din cele 9 spitale din Timis cu specialitatea chirurgie generala. 2 Pareri. Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Pius Brinzeu Timisoara. HARTA / ADRESA / CONTACT / SPECIALITATI MEDICALE / PARERI. 1 Parere. Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara Spitalul Municipal din Lugoj se afla la un pas de faliment, dar seful Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Timis, Horia Cristian, considera ca de vina este personalul care lucreaza acolo. Pacientii sunt tratati cu indiferenta, cu lipsa de respect, drept pentru care refuza sa mai apeleze la serviciile medicilor si ale asistentelor de acolo. Nicio surpriza la spitalul din Lugoj in urma concursurilor! Fostii sefi de sectii, actualii sefi de sectii. În urma concursului pentru ocuparea funcțiilor de șefi de secții la Chirurgie, Medicină Internă și Obstetrică-Ginecologie de la Spitalul Municipal Dr. Teodor Andrei din Lugoj, singurii..

Spitalul Municipal Lugoj - 960

Angajari la spitalul din Lugo

 1. ul pentru persoane vârstnice din Checea (şase bolnavi). În Timişoara a crescut de peste cinci ori numărul noilor infectaţi cu SARS-CoV-2, în ultimele 24 de [
 2. Spitalul Municipal din Lugoj acuză Agenția pentru Protecția Mediului Timiș că se opune modernizării De Viorel Dumitru în 24 aprilie 2019, ora 8:00 AM Proiectele de reabilitare și modernizare ale Spitalului Municipal dr. Teodor Andrei din Lugoj sunt blocate de lipsa unor avize de la Agenția pentru Protecția Mediului Timiș
 3. ‏‎Spitalul Municipal Dr. Teodor Andrei Lugoj‎‏, ‏‎Lugoj, Romania‎‏. ‏‏٨٨٢‏ تسجيل إعجاب‏. ‏مستشفى
 4. Consiliul Local Lugoj și-a dat acordul de principiu pentru modificarea structurii organizatorice a Spitalului Municipal Dr. Teodor Andrei. Conducerea spitalului lugojean vrea să desființeze compartimentul TBC (cu 20 de paturi) și compartimentul ORL (cu 5 paturi). Cele cinci paturi din cadrul compartimentului ORL vor fi distribuite secției Chirurgie generală, care are în în.

Spitalul Municipal Lugoj - Home Faceboo

 1. Nereguli la Spitalul Municipal Lugoj. Asistentele lucrau in Germania, in timp ce erau pontate si la spitalul din Romania. Primarul Claudiu Buciu (PNL) a descoperit ca o asistenta care lucra in Germania era pontata si la Spitalul Municipal din Lugoj. Primarul Lugojului a mai declarat ca acest lucru se intampla de mult timp la unitatea medicala
 2. Lugoj Reabilitarea Sectiei de primiri urgente este prioritara pentru Spitalul Municipal Lugoj la 21 iunie 2011 12:01 Reactualizat la: 21 iunie 2011 12:0
 3. privat pentru persoane varstnice din Checea (sase cazuri)
 4. Directia de Sanatate Publica Timis a anuntat, miercuri, un nou focar COVID-19 la Sectia de Chirurgie a Spitalului Municipal Lugoj, cu nou
 5. Spitalul Municipal Lugoj, Lugoj. 4.026 sviđanja · 4 priča o ovome · 2.380 je bilo ovdje. Spitalul Municipal este una din instituțiile de tradiție din județul Timiș, care dorește să ofere servicii..
 6. Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță vineri că are opt focare de coronavirus sub surpaveghere. Cele două focare rămase la Lugoj au fost stinse, dar a apărut unul nou la Timișoara. Au fost stinse focarele de la Spitalul Municipal din Lugoj, de la secția de Interne (10 cazuri) și secția de Chirurgie ( 6 cazuri)
 7. spitalul municipal lugoj Medic Specialist Pneumolog la Spitalul Municipal de Urgenta Moinesti Iaşi, România. Generalist la Spitalul Municipal Roma România. TAMAS Loredana Psihologoped la Spitalul Clinic Municipal Timisora ORL /CHIRURGIE MAXILO FACIALA Timiş, România. Urdea Ioan

Spitalul Municipal Lugoj - Početna stranica Faceboo

Un nou aparat de analiza sangvina a ajuns la spitalul lugojean. Un nou aparat de citire a sângelui a fost procurat zilele trecute la Spitalul Municipal Dr. Teodor Andrei din Lugoj, acesta fiind deja testat de către... Administrație 8 ani în urmă Spitalul Municipal Dr.Teodor Andrei Lugoj. Adresa: Strada Gheorghe Doja 36, Lugoj 305500, Romania Vezi pe hart.

Focar de coronavirus la încă o secție a Spitalului

Spitalul Municipal Lugoj nu are nevoie de un computer

Spitalul Municipal Lugoj - Acasă Faceboo

‏‎Spitalul Municipal Lugoj‎‏, ‏لوغوج‏. ‏‏٤٬٠٢٦‏ تسجيل إعجاب · يتحدث ‏٧‏ عن هذا · كان ‏٢٬٣٧٦‏ هنا‏. ‏‎Spitalul Municipal este una din instituțiile de tradiție din județul Timiș, care dorește să ofere.. Sunteți aici: Acasă / Items / UNITĂȚI MEDICALE, SPITALE / SPITALUL MUNICIPAL DR. TEODOR ANDREI LUGOJ. Adresa & Contact Adresa noastră. Spitalul Municipal Lugoj. Strada Gheorghe Doja Nr. 36 305500 Lugoj +40 256 353 639. Este deschis. Orar; SPITAL MUNICIPAL, chirurgie generala, chirurgie plastica, obstetica, cardiologie, Spitalul Municipal Toplita este un spital nou inaugurat la data de 08.03.1986,. Spitalul Municipal Lugoj LUGOJ, STR.GHEORGHE DOJA NR.36 FLORONI ERWIN 0256354912 municipal.lugoj1911@gmail.com Spitalul Dr.Karl Diel Jimbolia JIMBOLIA, STR.CONTELE CSEKONICS NR.4 CIRLIG DANIELA 0256360655 spital_dr_karl_diel@yahoo.com Spitalul Orasenesc Faget FAGET, STR.SPITALULUI NR.4 0256320860 spitalfaget@yahoo.com Spitalul Orasenesc.

Schimb de experienta asistente medicale 2019 10 29Serviciu aprovizionare - Spitalul Municipal Dr

Spitalul Municipal Lugoj - Басты бет Faceboo

Spitalul Municipal Lugoj - DoctorulZile

Video: Spitalul Municipal Lugoj - होम पेज Faceboo